"Het is tijd om te vieren wie je bent, het is tijd om te eren waar je roots liggen"


MijnRoots is een premium sieradenmerk wat wordt begeleid door gepassioneerde kenners uit de sieradenwereld. Wij zijn een online retailer gevestigd in Amsterdam, met supporters uit verschillende landen over de hele wereld.

ONZE VISIE
MijnRoots is een bedrijf met Roots over de hele wereld. Wij staan voor en achter diversiteit en vinden dat elk persoon trots moet zijn op waar zijn of haar roots liggen. Het uitdragen van jouw roots kan leiden tot het ontmoeten van verschillende mensen, het hebben van nieuwe vrienden en het maken van nieuwe connecties. MijnRoots heeft als doel om sieraden te creëren wat laat zien aan de buitenwereld waar in het verre verleden jouw eerste stappen zijn gezet.

Deze eerste stappen zijn de stappen die jou tot de dag van vandaag hebben gevormd en zullen blijven volgen. We stellen design centraal en richten ons op het doorbreken van het denken in hokjes en het creëren tot meer interactie. Het dragen van onze stukken is zeggen, zonder te spreken, dat je zelfvertrouwen symboliseert en trots bent op waar jouw roots liggen.

Kortom; je viert wie je bent en je eert waar je vandaan komt. Je bent klaar om de wereld te laten zien wie JIJ bent. JIJ bent MijnRoots.

shop now